Ad van Opstal naar Louis Verwimp

Louis Verwimp heeft zijn team versterkt met twee nieuwe medewerkers: Ad van Opstal en Jeffry De Groote, dat maakt het bedrijf deze week bekend.

Ad van Opstal wordt Productspecialist High End en richt zich op de exclusieve merken (onder andere Deda, Dedacciai, Miche, Sapo, Eassun, Bicisupport, Outwet, Campa, Selle SMP, Ambrosio, TwoNav) die Verwimp vertegenwoordigt. Hij onderhoudt het contact met de fabrikanten en zorgt dat het assortiment up-to-date blijft en zal Verwimp’s buiten- en binnendienst voor die productgroepen gaan trainen. Vervolgens gaat Ad ook naar gespecialiseerde dealers. Hij zal tevens beurzen en wedstrijden bezoeken, beurzen mee organiseren en de sponsoring van teams en rijders onder zijn hoede nemen. Ad is in de markt geen onbekende en was voorheen onder andere vertegenwoordiger bij Magura en Rotor.

Ook Jeffry De Groote (26) is bij Verwimp in dienst getreden. Hij wordt de vertegenwoordiger voor Oost en West Vlaanderen. Hij woont in Waregem en heeft in de tweewieler branche zijn ervaring opgedaan als vertegenwoordiger bij GripGrab.

Ad en Jeffry zullen beide op de Louis Verwimp Dealerdagen van 12, 13 en 14 Maart  present zijn om collega’s, leveranciers en klanten te leren kennen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0