Louis Verwimp integreert WilMar Retail

De samenwerking tussen Louis Verwimp en Sure-IT bv is verder geoptimaliseerd door een rechtstreekse koppeling in het Wilmar Retail programma naar het systeem van Verwimp, dat maakte de groothandel deze week bekend. Vanuit het WilMar Retail programma is het nu mogelijk om onder andere de persoonlijke inkoopprijs te bekijken en de pakbonnen van Verwimp in te lezen. Dit alles gebeurt in real-time.

Louis Verwimp: “Vanuit de vakhandel kregen wij de vraag om ons systeem aan te passen zodat WilMar hier gebruik van kon maken. Nu WilMar gekoppeld is met ons systeem vertrouwen wij erop onze klanten hiermede een dienst te hebben bewezen zodat deze nog makkelijker zijn voorraad kan bijhouden en inboeken. Het is mooi dat een detaillist dit nu vanuit het winkelpakket kan doen, dit scheelt weer tijd en handelingen.”

De koppeling zorgt ervoor dat de detaillist zijn eigen, persoonlijke inkoopprijs kan inzien, met inbegrip van kortingsregels. “Dit neemt de detaillist veel werk uit handen om zelf zijn eigen inkoopprijzen in te geven en tevens zorgt dit er voor dat er automatisch een juiste inkoopwaarde over de voorraad wordt berekend,” aldus Verwimp.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0