‘Made in Germany’ event

Op zondag 22 en maandag 23 oktober vindt het eerste ‘Made in Germany’-dealerevenement plaats in het Mountainbike Museum Arnhem. Zes Duitse merken uit de fietsbranche – Adidas, Magura, SKS Germany, Continental, Abus en Sigma – presenteren zich daar aan de detaillist. Ze tonen hun nieuwste producten en geven workshops. De bezoeker krijgt informatie over actuele dealercondities, technische trainingen en over andere zaken die van belang zijn om goed zaken te kunnen doen. De ontvangst is natuurlijk met Kaffee und Kuchen en tussendoor worden er andere Duitse dranken en gerechten geserveerd.

Programma
Detailisten zijn op beide dagen welkom tussen 10.00 en 18.00 uur.  De dagen zijn vooral bedoeld om de bezoeker volledig op de hoogte te brengen van wat deze Duitse merken u te bieden hebben. Met als gemeenschappelijke noemer ‘Made in Germany’. Tussendoor kunnen bezoekers het museum bekijken dat is opgericht door pionier Jeroen van Roekel. Hij heeft er een unieke mountainbike-tempel van gemaakt, met meer dan zevenhonderd bikes, zeldzame onderdelen, bijzondere retroshirts en kostbaar documentatiemateriaal. Zelfs Specialized-oprichter en eigenaar Mike Sinyard was ‘really impressed’.

MTB-track op beide dagen
Voor bezoekers die ‘het sportieve met het zakelijke willen combineren’ is er op beide dagen een MTB-track. Hiervoor moet een eigen fiets en helm meegenomen worden. Douches en een afspuitplek zijn aanwezig. De MTB-track wordt begeleid door een pro van Magura.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0