Fietsmarkt

Fietsmarkt – informatief magazine voor de tweewielerbranche in Nederland en België. De lezerskern bestaat uit zelfstandige detaillisten, franchiseketens, retailorganisaties, importeurs, groothandelaren, fabrikanten en toeleveranciers in de fiets- en scooterbranche. Fietsmarkt bereikt alle niveaus: inkopers, verkopers en algemene leidinggevenden met beslissingsbevoegdheid. Zowel in éénmans- en franchisezaken als in hoofdkantoren van de toeleveranciers.

Fietsmarkt is een belangrijk onderdeel van communicatie, mede door de combinatie van print, e-mail nieuwsbrief en een actuele website. Het redactionele concept – makkelijk toegankelijk onderverdeeld in NIEUWS, PRODUCTPRESENTATIES en BUSINESS – is afgestemd op de actuele vraag en behoefte van de lezer. Bij onze lezers peilen we voortdurend de meningen over het blad. Deze worden geanalyseerd en verwerkt in het actuele redactionele concept.

Fietsmarkt informeert de lezers over het kernvraagstuk van ondernemerschap: hoe verbeter ik het rendement van mijn onderneming. Deze zakelijke insteek, gecombineerd met een overzichtelijke en toegankelijke moderne uitstraling, heeft er toe bijgedragen dat Fietsmarkt voor een belangrijke groep aanbieders in deze sector hét communicatiemedium is geworden.

Fietsmarkt verschijnt 8 keer per jaar. De totale drukoplage van het vakblad is 3.500 exemplaren, hiervan worden 2.900 exemplaren verspreid in Nederland en 600 in België. De E-mail Nieuwsbrief wordt wekelijks verzonden naar de gehele branche.

Naast Fietsmarkt heeft Blauw Media ook de volgende bladen:

FotoVisie www.vakbladfotovisie.nl

Vrouwenmode www.vakbladvrouwenmode.nl

Mannenmode www.vakbladmannenmode.nl

Kindermode www.vakbladkindermode.nl

TRED www.vakbladtred.nl

Trend Boutique www.vakbladtrendboutique.nl

MAGAZINE
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0