MAGURA heeft nieuwe editie trainingsplatform TechAcademy

MAGURA heeft nieuwe editie trainingsplatform TechAcademy

Na de succesvolle première van vorig jaar gaat MAGURA door met de MAGURA TechAcademy en breidt deze voor het trainingsseizoen 22/23 verder uit. Nieuw zijn twee leermodules over de nieuwe MAGURA MT C ABS componenten en de nieuwe MAGURA VYRON MDS-V3 zadelpen alsmede een factcheck rondom fabels over schijfremmen. Een uitvoerige beschrijving van de overige modules kunt u vinden op de TechAcademy.

Deelnemen gaat gemakkelijk met de computer, tablet of smartphone en is daarmee niet alleen flexibel qua tijd, maar vooral ook onafhankelijk van de plaats waar iemand zich bevindt mogelijk. Het opvragen van de leerstof gebeurt via het leerplatform www.magura-techacademy.com. Het platform houdt leervorderingen bij en het geheel wordt aangevuld met links en documenten om te downloaden.

De deelnemers krijgen ook het MAGURA TechTalk werkplaatshandboek met alle technische informatie rondom MAGURA producten en het onderhoud ervan. Bovendien certificeert MAGURA de succesvolle deelname na een korte kennistest met een persoonlijk deelnemerscertificaat. Deelname aan de 8-delige trainingsreeks kost € 22,- (excl. BTW) per deelnemer en inschrijven kan uitsluitend via www.magura-b2b.com.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0