MAGURA introduceert EASY TUBE TECHNOLOGY (ETT) voor flexibele fietsremleidingen

MAGURA introduceert EASY TUBE TECHNOLOGY (ETT) voor flexibele fietsremleidingen

MAGURA heeft zijn EASY TUBE TECHNOLOGY (ETT) geïntroduceerd, waarmee traditionele rigide fietsremleidingen plaatsmaken voor flexibele oplossingen. Deze technologie maakt gebruik van rolleidingen in combinatie met specifieke ETT-aansluitsets, waardoor fietsenmakers de benodigde lengte nauwkeurig kunnen afmeten en gebruiken, wat zowel efficiënter als minder verspillend is.

Voorheen bood MAGURA alleen standaard remleidingen van 2,5 meter aan, terwijl in de praktijk vaak veel kortere lengtes nodig waren. MAGURA: “Met ETT kunnen professionals nu exact op maat snijden en zo effectiever omgaan met materiaal, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijker is. Deze flexibiliteit komt ook ten goede aan eindgebruikers, die profiteren van betere aanpassingsmogelijkheden voor hun fietsremmen.”

De EASY LINK-aansluitingen van MAGURA, gebruikt bij remgrepen zoals de GUSTAV PRO en MT-serie, zijn ook verbeterd met ETT, meldt MAGURA. Fietsmonteurs hebben nu de keuze uit geschroefde en gecrimpte ETT-versies, waardoor de montage en demontage van remleidingen sneller en gemakkelijker verlopen, zonder speciaal gereedschap.

MAGURA: “De toepassing van EASY LINK wordt uitgebreid dankzij nieuwe EASY LINK-adapters, die nu ook compatibel zijn met remgrepen uit de MT- en MT C-serie. Dit vergroot de flexibiliteit en upgrade-opties voor fietsen met MAGURA-remmen.|

Voor het aansluiten van remklauwen biedt MAGURA diverse ETT-aansluitsets aan, inclusief varianten voor banjo- en M6-fittingen, geschikt voor verschillende remklauwmodellen zoals GUSTAV, CMe, en MT-serie.

Alle ETT-aansluitsets zijn ontworpen om de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid te verbeteren, waardoor MAGURA zijn positie versterkt als een toonaangevende leverancier van geavanceerde fietsremtechnologieën.

Bron: MAGURA

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0