MAGURA: MT7 met HC3 remhendel

MAGURA: MT7 met HC3 remhendel

MAGURA heeft een nieuwe remhendel gelanceerd, de MT7 HC3 remhendel. De MT7 staat bekend om zijn maximale remkracht en stabiliteit op raceniveau en is favoriet bij wereldklasse mountainbikers en trialsterren zoals Loic Bruni, Danny MacAskill en Fabio Wibmer.

Voor het seizoen 2024 biedt MAGURA nu de MT7 met een high-end HC3 remhendel aan met STORM HC remschijven (203 mm / 203 mm). In plaats van de ‘1-vinger’ HC remhendel van de MT7 PRO, maakt de MT7 HC3 gebruik van de individueel instelbare HC3 remhendel. Een unieke eigenschap is de aanpassing van de hefboomverhouding (Ratio Adjust) en daarmee de remkracht. De rem kan je daardoor aanpassen naar je persoonlijke voorkeur of de trailomstandigheden.

Als speciale editie is de MT7 HC3 alleen verkrijgbaar als set met STORM HC remschijven (203 mm / 203 mm), geschikt voor trail- en gravitygebruik met een gematigd gewicht.

MAGURA biedt de nieuwe set aan voor de prijs van €399,90 -, 20% goedkoper dan de MT7 PRO set met afzonderlijke HC3 hendels en Storm HC 203 mm remschijven.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0