MAGURA TechAcademy 2024 – trainingsplatform weer beschikbaar

MAGURA TechAcademy 2024 – digitaal trainingsplatform weer beschikbaar

MAGURA TechAcademy, het digitale trainingsplatform, is dit jaar opnieuw beschikbaar. Het platform biedt mobiel leren op elke locatie en richt zich op productinformatie, onderhoud en service, evenals innovaties voor het modeljaar 2024. De negen leermodules behandelen het volledige trainingsprogramma, dat normaal gesproken alleen beschikbaar is tijdens trainingen op locatie bij MAGURA.

De TechAcademy start nu voor het derde jaar op rij, en het is inmiddels een integraal onderdeel geworden van MAGURA’s trainingsprogramma. Het online aanbod heeft geholpen om de trainingsinspanningen voor specialistische dealers aanzienlijk te verminderen en waardevolle kennis over producten en diensten over te dragen via aantrekkelijke leermethoden.

Gebaseerd op het succes van de afgelopen twee jaar, zet MAGURA de TechAcademy voort en breidt deze uit met nieuwe leerinhoud voor het trainingsseizoen van 2024. In plaats van de vorige 8 leermodules met een duur van ongeveer 15-30 minuten elk, zullen er komend seizoen 9 leermodules beschikbaar zijn. Naast waardevolle informatie over bestaande producten is er dit jaar ook een nieuwe module over de MAGURA MT A2 schijfrem toegevoegd.

Een opvallend kenmerk van de MAGURA TechAcademy is de kwaliteit en entertainmentwaarde van de videomodules. In tegenstelling tot traditionele frontale opnames aan een presentatietafel, zijn de scènes en informatie specifiek bewerkt en aangevuld met spannende video’s. Naast boeiende productinnovaties wordt er ook aandacht besteed aan entertainment.

Dit jaar kan de leerinhoud worden benaderd via het platform my.magura.com. Hier biedt de speciaal opgezette website deelnemers een slimme leerervaring op hun pc, tablet of smartphone, waarbij hun eigen leerprogressie wordt gedocumenteerd. Dealers hebben geen apart account nodig, maar gebruiken hun bestaande toegang tot het myMBPS-portaal. Deelname kan zoals gebruikelijk worden geboekt via b2b.mbps.eu.

Bron: Magura

techacademy_4
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0