Mantel organiseert strijd om sponsorgeld

mantel arnhemRace- en MTB-winkel Mantel uit Arnhem organiseert volgende maand de Sponsor Pitch, een strijd om 3.500 euro aan sponsorgeld. Ieder wielerteam, toerclub, wieler- of mountainbike-evenement, goede doel of individu kan meedoen aan de wedstrijd om een sponsordeal binnen te slepen.

Net als in een wielerwedstrijd zijn er tijdens het Sponsor Pitch event drie podiumplekken te bemachtigen. In totaal wordt er door Mantel 3.500 euro aan sponsorgeld ter beschikking gesteld, aan de drie uiteindelijke winnaars. Bram van Boekholt vertelt: “Tijdens het Sponsor Pitch event krijgen de tien deelnemers de gelegenheid om een pitch van vijf minuten te houden waarin ze de jury ervan kunnen overtuigen waarom zij een sponsordeal verdienen. Dus wellicht rij jij aan het eind van de avond naar huis met de cheque in handen!”

Teams die willen meedoen aan de Sponsor Pitch kunnen zich inschrijven via www.mantel.com/sponsorpitch. Hoe werkt het? Geef een teamnaam op (of bedenk er één), geef aan waaraan je het sponsorbedrag wil besteden én hoe jij en Mantel elkaar kunnen versterken.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0