Marco Schilder directeur Optima Cycles

Met ingang van dinsdag 7 juni 2017 is Marco Schilder de nieuwe sales directeur van Optima Cycles Trading B.V. Schilder wordt verantwoordelijk voor alle marketing- en sales activiteiten van onder andere de merken Dutch ID en Simple Bikes.

“Marco heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van marketing, sales en het creëren van een uitgebreid dealernetwerk,” aldus Optima. “Door  zijn kennis en ervaring in de mobiliteitssector en zijn enorme inzet en gedrevenheid is hij de juiste man om te zorgen dat de kwaliteitsmerken Dutch ID en Simple Bikes grote stappen gaan maken. Met de juiste Retail strategie en kwaliteit via haar dealers willen we er onder meer voor gaan zorgen dat deze merken een volwassen positie gaan bekleden tussen de gerenommeerde merken.”

Marco Schilder (51) begon zijn carrière in 1990 als commercieel directeur bij de Martin Schilder Groep. Vervolgens heeft hij van 1998 tot 2015 als algemeen directeur het familiebedrijf laten groeien van een lokaal dealerbedrijf naar een regionale mobiliteitspartner met diverse automotive diensten. Sinds juli 2015 was Marco zelfstandig ondernemer in diverse mobiliteit activiteiten.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0