Meer animo voor E-bike Xperience

e-bike-xperienceZaterdag 11 en zondag 12 februari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de tweede editie plaats van de E-bike Xperience. De positieve trend in de verkopen van e-bikes is volgens de organisatie terug te zien in de animo voor de beurs. Zo’n veertig aanbieders van e-bikes hebben zich inmiddels voor het event gemeld.

In de Jaarbeurs worden voor dat weekend drie testparcours aangelegd. Een voor e-bikes, een parcours voor e-MTB’s en ook speed pedelecs kunnen getest worden op een apart parcours. Deze zijn allemaal indoor. Op het parcours komt de fietser een helling tegen, een schelpenpad en een klinkerpad wat de rit zo echt mogelijk moet maken.

Naast testen kunnen bezoekers ook informatie krijgen van experts van brancheorganisaties en opleidingsinstituten over onder meer wiel- en middenmotoren of het aantal kilowatt dat een accu moet hebben om een middag te toeren in Rivierenland.

Een van de terugkerende deelnemers is CUBE Bikes. Het merk geeft aan na het grote succes van de vorige keer, met een grotere stand aanwezig te zijn op de tweede editie. Er zullen meer e-bikes ter beschikking staan en meer medewerkers aanwezig zijn om vragen van het publiek te beantwoorden. Voor het testparcours brengt het merk onder andere de CUBE Touring Hybrid, CUBE Travel Hybrid & CUBE Elly Cruise mee.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0