MIFA en BESV gaan samenwerken

JS1Advance6b-300x225Het Taiwanese e-bike merk BESV en de Duitse fietsfabrikant MIFA-Bike GmbH gaan direct na de vakbeurs Eurobike samenwerken op het gebied van verkoop en distributie in Duitstalige landen. BESV is onderdeel van het Taiwanese bedrijf Darfon Electronics Corp, dat een leidende positie heeft in de elektronica- en IT industrie. Darfon is wereldmarktleider als producent van computer keyboards en actief in control devices en energie- en milieutechnologie.

Tobias Schweter, Hoofd Sales MIFA-Bike licht toe: “Het merk BESV neemt een unieke positie in en is een ideale aanvulling op onze merken onder de MIFA-paraplu. Onze salesteams van Steppenwolf & GRACE zullen vanzelfsprekend de contacten op de Duitse markt onderhouden. Door de krachten te bundelen hebben we een aantrekkelijk portfolio wat ons interessant maakt voor elke E-bike specialist. De BESV-modellen onderscheiden zich door een vooruitstrevend design, geavanceerde motor- en aandrijvingtechnologie en geïntegreerde, up tot date accu’s.”

Jonathan Yin, Associate Vice President BESV: “We zijn erg verheugd met het nieuwe, krachtige partnership met MIFA-Bike. MIFA is een ideale partner voor het vermarkten van onze e-bikes in Duitsland. Ze heeft een enorm uitgebreid dealernetwerk en serviceapparaat dankzij haar ervaren Steppenwolf & GRACE salesteam. Dit gaat BESV enorm helpen om snel te groeien in Duitstalige landen.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0