Minerva BT houdt dealershow in Leuven

scoppio-2011fluogeelZondag 18 en maandag 19 september organiseert Minerva BT voor de tweede keer een dealershow in de Brabanthal te Leuven, voor alle geïnteresseerde fietshandelaren. De laatste maanden is hard gesleuteld om een mooi fietsassortiment te creëren, zegt het bedrijf. De totaal nieuwe collecties zullen dan ook in primeur voorgesteld worden tijdens de dealershow.

Zo is er een gloednieuwe collectie retro- en transportfietsen voor jong en oud. Daarnaast is een hele nieuwe kinderlijn ontworpen met alu kinderfietsen. Ook de licenties van K3 en Maya zijn in het nieuw gestoken. Naast de elektrische fietsen met Shimano STEPS-technologie, die vanaf nu worden uitgerust met MAGURA-remmen,  biedt Minerva nu ook e-bikes aan met Bosch-motor. Tevens zal er een AT gepresenteerd worden met Bosch-technologie. Tijdens de dealershow kunnen testritten worden gemaakt.

Ook het racemerk SCOPPIO, dat voor 100 procent geproduceerd wordt in Ieper, is in het nieuw gestoken. Modellen worden afgemonteerd met de nieuwe Shimano Dura-Ace DI2 en de nieuwe Shimano Sora.

Minerva is tevens exclusieve distributeur van Andrea Tafi kledij. De nieuwe designs, gekozen door Andrea Tafi zelf, zullen ook te zien zijn tijdens de dealershow.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0