Mogelijk twee Taipei Cycle Shows in 2017

taipei-cycle-showDe organisatie van de Taipei Cycle Show overweegt om het moment van de beurs te verplaatsen van het voorjaar naar het najaar. Het zou de beurs samen willen laten vallen met de Taichung Bike Week. Die vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 21 oktober. De verwachting is dat volgend jaar de Bike Week rond dezelfde periode zal plaatsvinden. De eerstvolgende Taipei Cycle Show staat gepland voor 22 tot en met 25 maart.

TAITRA, de organisatie achter de Taipei Cycle Show, heeft exposanten gevraagd wat volgens hen het beste moment voor de beurs is, maart of oktober. Daarnaast heeft het exposanten die zich inmiddels hebben aangemeld voor de beurs in maart 2017 gevraagd of zij ook zouden deelnemen aan een beurs in oktober 2017. De Taipei Cycle Show stelt zich tot doel een beurs te zijn waar leveranciers en distributeurs klanten uit heel Zuidoost-Azië kunnen bereiken. De beurs was dan ook de plek waar plannen voor het nieuwe modeljaar werden afgerond en waar innovatieve, nieuwe producten werden gepresenteerd. Dat lijkt nu te verschuiven naar de Taichung Bike Week, omdat maart te laat zou zijn voor de industrie.

De Taichung Bike Week heeft de afgelopen jaren een sterke groei in het aantal bezoekers en exposanten gezien. Bezoekers en deelnemers waarderen het informele karakter van de Bike Week, die bovendien plaatsvindt in de buurt van voor de fietsbranche relevante fabrikanten.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0