Mogelijk vermoeiingsscheurtjes bij Mavaro Women’s e-bikes

CannondaleCannondale heeft een veiligheidsinstructie afgegeven voor ongeveer 4.800 Mavaro Women’s e-bikes, die in Europa verkocht zijn tussen november 2013 en heden. Een beperkt aantal frames hebben vermoeiingsscheurtjes ontwikkeld in de bovenbuis en in de lasnaad van de onderbuis. Hoewel er geen ongevallen of letsels zijn gemeld, krijgen kopers van een Mavaro Women’s e-bike het advies om de fiets naar een dealer te brengen voor een controle-inspectie.

Als het frame een vermoeiingsscheurtje vertoont, zal Cannondale zorgen voor een kosteloze vervanging van het frame. Als een vermoeiingsscheurtje ontwikkelt en niet wordt behandeld, kan blijvend gebruik leiden tot een defect aan het frame, met gevaar voor een ernstig ongeval of letsel. Als het frame geen vermoeiingsscheurtjes vertoont, is het veilig om de fiets te blijven gebruiken.

Cannondale heeft ook een speciale website geopend met meer informatie over de veiligheidsinstructies:  www.cannondale.com/en/Europe/Recall-and-Safety-Information

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0