Multicycle gaat samenwerken met online retailers

MulticycleMulticycle is een samenwerking aangegaan met online aanbieders Fietsenwinkel.nl en Fietsvoordeelshop.nl. Beiden gaan de elektrische fietsen van het merk verkopen. Multicycle ziet biede retailers als nieuwe MC-dealers, die hun focus meer leggen op online verkoop via hun webshop en minder op hun fysieke winkels. Een trend die Multicycle steeds meer ziet, ook bij andere dealers binnen het bestaande dealernetwerk.

Met de samenwerking verwacht Multicycle ook meer naamsbekendheid voor het merk te creëren. Een grote groep consumenten, die normaal gesproken niet met het merk in aanraking, zal via een bezoek aan de sites nu met het merk worden geconfronteerd. Dat moet leiden tot meer vraag, óók bij de bestaande MC-dealers, aldus het merk.

Multicycle kiest verder voor deze multichannel retailers omdat zij fysieke winkels hebben in plaatsen waar op dit moment geen MC-dealers vertegenwoordigd zijn. Voor Multicycle betekent dit in deze ‘witte’ gebieden een aanzienlijke marktuitbreiding. Daarnaast opent deze samenwerking voor Multicycle de markt in België, Denemarken en Zweden waar de online retailers ook vertegenwoordigd zijn.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0