Multicycle schuift aan bij Business Class op RTL 7

Op de dag dat Multicycle 44 jaar bestond, schoven CEO Perry Jansen en service coördinator Cees van Heuveln aan bij het programma Business Class van Harry Mens. Dit programma werd opgenomen in het Hotel van Oranje in Noordwijk en was op 2 mei 2021 te zien op RTL7. In het programma gaf Perry Jansen, CEO van Multicycle, een toelichting op het merk Multicycle. Hij vertelde meer over moederbedrijf Kross en de vele voordelen waarvan Multicycle profiteert. Door de moderne productiefaciliteiten, ondersteuning op het gebied van engineering en ontwikkeling én inkoopvolume kan Multicycle ook tijdens de coronaperiode haar e-bikes uitleveren. En dat is op dit moment een enorme pré in de branche. Ook de accugarantie van 5 jaar kwam ter sprake.

Het unieke van Multicycle
Na de toelichting van Perry werd het woord gegeven aan Cees van Heuveln. Vol passie en gedrevenheid legde Cees uit wat het unieke aan de e-bikes van Multicycle is. Cees vertelde niet alleen over het rijcomfort, maar ook over de keuze van de onderdelen van merken zoals Shimano, Vredestein, Spanninga en Axa. De strakke afwerking van de lasnaden, de weggewerkte kabels en het duidelijke display werden aangewezen in de studio. Al tijdens de voorbespreking raakte presentator Harry Mens zo enthousiast over de e-bikes, dat hij ze wilde uitproberen. Spontaan sloot Willem van Hanegem, die ook te gast was in het programma, zich hier bij aan. Beide heren maakten een toer over de Noordwijkse boulevard en maakten her en der nog een sprintje. Over één ding waren Harry en Willem het eens: de kwaliteit van de fietsen van Multicycle werd door beide mannen gewaardeerd. Eenstemmig werd besloten om de door hun geteste modellen uit te roepen als ‘Fiets van de Maand’.

Ruimte voor nieuwe dealers
Tot slot gaf Perry Jansen aan dat Multicycle door de goede voorraadpositie ruimte heeft voor nieuwe dealers. Naast dat er wordt gezocht naar uitbreiding in de Randstad zijn er ook nog mogelijkheden in andere delen van het land.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0