München gastheer voor IAA 2025

Van 9 tot 14 september 2025 zal München opnieuw het internationale middelpunt zijn voor IAA MOBILITY, een zesdaags festival dat geheel in het teken staat van mobiliteit. Met het nieuwe motto “It’s All About Mobility” benadrukt de organisatie haar rol als wereldwijd platform voor mobiliteit, duurzaamheid en technologische innovaties.

IAA MOBILITY 2025 belichaamt een belangrijke transformatie van een traditionele autobeurs naar een omvattende mobiliteitsplatform. Deze verschuiving weerspiegelt de brede focus van het evenement op onderwerpen zoals innovatieve voertuigtechnologieën, infrastructuuroplossingen, softwareontwikkelingen en nieuwe mobiliteitstrends. Deze verandering in focus, ingezet sinds 2021, toont het streven van IAA MOBILITY om toonaangevend te zijn in het vormgeven van toekomstige mobiliteitsoplossingen, waaronder elektrische auto’s, autonoom rijden en innovatieve verkeersconcepten.

Hildegard Müller, President van de Verband der Automobilindustrie (VDA), benadrukt de voortdurende reis van IAA MOBILITY als toonaangevend wereldwijd platform en nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit baanbrekende evenement. De ondersteuning en gastvrijheid van de staat Beieren en de stad München zijn cruciaal voor het succes van het evenement, met dank ook aan Messe München voor hun goede samenwerking.

Dr. Markus Söder, de Beierse minister-president, en Dieter Reiter, burgemeester van München, prijzen beide de rol van München en Beieren als internationale hotspots voor toekomstige technologieën op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid. IAA MOBILITY 2025 belooft opnieuw een podium te bieden voor baanbrekende innovaties, mede dankzij de nauwe samenwerking met toonaangevende technische universiteiten in München.

De derde editie van IAA MOBILITY in München onderstreept opnieuw de sleutelrol van Beieren in elektromobiliteit, autonoom rijden en alternatieve aandrijftechnologieën. Bedrijven en startups in het veld van duurzame mobiliteit krijgen uitgebreide ondersteuning en financiering, en er wordt actief samengewerkt met onderzoeksinstituten en politieke besluitvormers.

Vanaf juli 2024 kunnen geïnteresseerde bedrijven zich registreren als exposant. Verdere details over het evenement en deelnamemogelijkheden worden de komende maanden bekendgemaakt.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0