myStromer AG: Nieuwe gezichten, nieuwe Koers

Het Zwitserse bedrijf, myStromer AG, verwelkomt drie nieuwe gezichten in sleutelposities. Christoph Lindlein, voormalig marketingstrateeg bij INTERSPORT, neemt als Chief Marketing Officer (CMO) de leiding over de wereldwijde marketing. Franz Reindl, met ervaring bij KTM AG, wordt Chief Technology Officer (CTO) en staat aan het hoofd van de Research and Development-afdeling. Lennart Wolff, een e-bike enthousiasteling met zeven jaar ervaring, wordt de nieuwe Account Manager voor de regio Noord-Duitsland.

Christoph Lindlein

Christoph Lindlein

Christoph Lindlein’s overstap: Een duurzame drive. Met meer dan 12 jaar ervaring in de sportartikelenbranche, zet Christoph Lindlein zijn expertise in als CMO. Zijn focus ligt op het inspireren van een actievere levensstijl en het bevorderen van duurzame mobiliteit. Lindlein benadrukt het belang van authentieke storytelling om de merkbekendheid van Stromer en Desiknio te vergroten.

 

 

Franz Reindl

Franz Reindl

Franz Reindl’s innovatie missie: Als CTO brengt Franz Reindl waardevolle ervaring uit de automobielindustrie mee. Zijn team van 45 R&D-experts werkt intensief aan digitale innovatie voor de ontwikkeling van Stromer speed-pedelecs. Reindl benadrukt de rol van ingenieurs in het oplossen van mobiliteitsuitdagingen en de sterke band met de auto-industrie.

 

 

Lennart Wolff

Lennart Wolff

Lennart Wolff’s Noord-Duitse connectie: Als Account Manager voor de regio Noord-Duitsland volgt Lennart Wolff Stromer- en Desiknio-dealers op. Met zeven jaar ervaring in de e-bikebranche is Wolff enthousiast over het vertegenwoordigen van de merken in deze regio.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0