Nederlandse dealershow van Formula Cycling en Minerva BT

minervaZondag 25 en maandag 26 september vindt in het Van der Valk Hotel in Harderwijk de gezamenlijke dealershow plaats van Formula Cycling en Minerva BT.

In première gaat de nieuwe lijn BE ONE anno 2017. Nieuw zijn onder meer de elektrische mountainbikes met Bosch-technologie en de crossbikes. Verder zijn Devron en Corwin nieuwe merken bij Formula Cycling. De e-bikes van Devron kenmerken zich door een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Het instapmodel, met Nexus naafversnelling en voormotor, start beneden 1000 Euro en is er een e-bike met middenmoter vanaf 1500 Euro. Het toplevel beschikt over Bafang motoren. Formula Cycling levert de fietsen franco uit voorraad binnen de 24 to 48 uur. Voororders zijn niet nodig. Bij interesse, wordt regionale exclusiviteit geboden.

Minerva presenteert de kledingcollectie 2017 van Andrea Tafi, de racefietsen van Scoppio met de nieuwe Shimano groepen 2017, en een nieuw assortiment retro- en transportfietsen. E-bikes worden vanaf heden ook met Bosch technologie en Nuvinci-versnellingen geleverd. Verder zijn de Studio-100 fietsen, K3, Maya en Plop, in een nieuw jasje gestoken en afgemonteerd met alu frames.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0