Nederlandse Keola wint Extra Energy Award

keolaHet Nederlandse fietsmerk Keola heeft op de Eurobike een Extra Energy Award in ontvangst mogen nemen. Het bedrijf kreeg de award voor het e-bikemodel Keola Delft Mx. Die werd daarvoor door het Duitse ExtraEnergy een half jaar lang aan verschillende technische- en gebruikstesten onderworpen.

Volgens Keola was de jury erg enthousiast over de prestaties en de kwaliteit van de constructie van de e-bike: “Met een gesloten kettingkast, spatborden en een stabiel en eenvoudig te gebruiken bagagerek is het makkelijk en ontspannen fietsen op deze elektrische fiets”, aldus het rapport. “Op het tourcircuit maakte de Bafang motor met 80Nm een sterke indruk.” Verder was er waardering voor de verstelbare stuurpen, de lage instap en het luxe rood-zwarte design van de fiets.

Het hoofdkantoor van Keola is gevestigd in Amersfoort, waar zich ook een e-bike experience center bevindt. Vanuit de hele wereld worden onderdelen geïmporteerd en in Etten-Leur geassembleerd. Als start-up investeert Keola in de ontwikkeling van nieuwe producten en bouwt het aan een servicenetwerk in de Benelux, Duitsland en Scandinavië.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0