Nicolai lanceert top E-Mountainbike

Nicolai lanceert top E-Mountainbike

Pinion, bekend om zijn aandrijfsystemen, versterkt zijn langdurige samenwerking met de Duitse mountainbikefabrikant Nicolai door de introductie van de nieuwe Nicolai Saturn 16 MGU, een geavanceerde e-mountainbike. Dit model markeert een stap in de evolutie van high-end e-mountainbikes en is voorzien van het Pinion Motor.Gearbox.Unit (MGU) systeem.

De Nicolai Saturn 16 MGU, met 160 mm veerweg zowel aan de voor- als achterkant, is ontworpen voor het ruigere off-road werk, van all-mountain tot enduro parcoursen. Dit model is niet alleen een aanvulling op Nicolai’s assortiment van geavanceerde fietsen, maar vertegenwoordigt ook een culminatie van jarenlange innovatie en samenwerking tussen Nicolai en Pinion. Nicolai was in 2012 een van de eerste fabrikanten die een mountainbike met volledige vering en een P1.18 versnellingsbak introduceerde.

Christoph Lermen, oprichter en directeur van Pinion, benadrukt het succes van de langdurige samenwerking met Nicolai. Hij uit zijn enthousiasme over het lanceren van een absoluut high-end e-mountainbike op de markt. De Saturn 16 MGU is een van de vier merken die momenteel een e-bike aanbieden met het Pinion-systeem, naast Bulls, Rotwild en Simplon.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0