Nieuw bij Riese & Müller: de Multitinker

De nieuwe Multitinker van Riese & Müller moet de slimme vervanger worden voor de auto in de stad. Dankzij de uitgebreide cargo-uitrustingsopties, het compacte frame en de 20 inch wielen combineert deze bike de transportmogelijkheden van de Riese & Müller Multicharger met de wendbaarheid van de Tinker en is zodoende ideaal voor de dagelijkse uitdagingen in de stad. Deze ruimtebesparende cargo bike brengt twee kinderen, een lading boodschappen of allerhande goederen veilig en moeiteloos naar hun bestemming.

Riese & Müller doet het momenteel goed op de Nederlandse markt vertelt Timo Gührer, Chief Sales Officer van Riese & Müller. “Ons dealernetwerk in Nederland evolueert voortdurend: we groeien heel goed met onze jarenlange partners en we gaan ook nieuwe partnerships aan, zodat we een goede marktdekking kunnen realiseren. Dankzij een goede magazijnplanning en een toekomstgericht supply chain management hebben we onze dealers en klanten de afgelopen maanden gelukkig betrouwbaar kunnen voorzien van fietsen.”

Riese & Müller verwacht dat de markt voor e-bikes, bakfietsen en speed pedelecs zich in de nabije toekomst sterk zal blijven ontwikkelen. “Hun potentieel om klimaatvriendelijke mobiliteit in het dagelijkse privé- en professionele leven mogelijk te maken, is nog lang niet uitgeput..”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0