Nieuw event: E-bike Xperience

Jaarbeurs & Fiets en Wandelbeurs presenteren op zaterdag 20 en zondag 21 februari 2016 in Utrecht de nieuwe E-bike Xperience. Een event voor de consument die zich oriënteert op de aanschaf van een elektrische fiets.  De E-bike Xperience wil een compleet aanbod bieden van wat er op de markt verkrijgbaar is aan e-bikes. Verder verwacht de organisatie het grootste indoor testparcours van Europa aan te leggen, dat dwars door twee grote hallen zal lopen. Ook kunnen consumenten onafhankelijk advies krijgen over aankoop, veiligheid en technische aspecten van e-bikes.

De markt voor elektrische fietsen zit al jaren in de lift. Inmiddels is meer dan 20 procent van de verkochte fietsen een e-bike. Opvallend is de sterke groei van het e-bike-bezit onder dertigers, veertigers en vijftigers.

Het evenement in de Jaarbeurs vindt gelijktijdig plaats met de populaire Fiets en Wandelbeurs, die circa 20.000 fiets- en wandelliefhebbers trekt. Alle bezoekers van deze beurs krijgen gratis toegang tot de E-bike Xperience en andersom. De E-bike Xperience onderscheidt zich wel duidelijk van de Fiets en Wandelbeurs door een geheel eigen uitstraling en het aantrekken van een ander publiek.

pers_ebike_experience_stel

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0