Nieuw merk kinderfietsstoeltjes Urban Iki

Nieuwkomer in de markt van kinderfietsstoeltjes dit voorjaar is Urban Iki, een nieuw merk van OGK, de Japanse marktleider in kinderfietszitjes.

Ronald Scheppink en Yvonne Thush werden aangetrokken om vanuit Nederland een nieuw merk en productlijn te ontwikkelen. “Nederlandse ontwerpers brachten invloeden van Dutch Design en esthetische waarden uit Japan in het ontwerp samen,” vertelt Scheppink. “De merknaam Urban Iki verwijst hiernaar. Het resultaat is een stijlvol vormgegeven fietsstoeltje met elegante belijning en verfijning in elk detail. Zowel de vakhandel als de eindconsument bieden we in onze ogen een hip, vernieuwend en financieel aantrekkelijk alternatief op het gebied van kinderfietszitjes.”

Juncker Bike Parts zal de distributie voor fysieke winkels en webshops verzorgen. Daarnaast verkoopt Urban Iki via www.urbaniki.com rechtstreeks aan de consument. Chiem de Winter, commercieel directeur van Juncker Bike Parts: “Dit hippe en moderne merk sluit aan op de behoefte die nu heerst in de markt. De gunstige prijsstelling en het unieke design zal een breed publiek aanspreken en sluit aan op de behoefte van iedere consument die hip en vooral veilig op de fiets zit.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0