Nieuw model Trelock koplamp met lichtsensor

Fietsers hebben het liefst een zo helder mogelijk licht, maar een te fel licht kan andere weggebruikers verblinden. De Duitse fietsverlichting specialist Trelock biedt nu een slim compromis met de LS 760 I-GO Vision.

Dit nieuwe model in de I-GO batterij-voorlicht serie heeft een speciale sensor die voorkomt dat tegemoet komend verkeer verblind wordt en kan aangepast worden aan de omstandigheden van verschillende soorten verlicht terrein. Met een knop kan de gebruiker kiezen tussen vijf lichtstanden. Als speciale feature heeft deze koplamp een groot LCD-scherm dat naast de tijd en de status van de batterij de helderheid van het licht weergeeft. Het display geeft de verwachte batterijduur in minuten weer ten opzichte van het lichtniveau. Het licht heeft verwijderbare batterijen en biedt ook op niet-verlicht terrein een goede verlichting met maximaal 100 lux. De lithium-ionbatterij gaat maximaal negen uur mee en wordt opgeladen via een USB-interface.

Vanaf eind april is dit fietslicht, inclusief bevestiging voor de stuurhouder, verkrijgbaar vanaf 125 euro. De LS 760 I-GO Vision is ook verkrijgbaar in een set met achterlicht.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0