Nieuw partnerschap Uvex en TCK Sports Group

Nieuw partnerschap Uvex en TCK

Uvex, het vooraanstaande Duitse merk dat gespecialiseerd is in beschermende sportproducten, heeft TCK Sports Group aangewezen als de nieuwe distributeur voor hun fietslijn. Al meer dan twee decennia was Wolvenberg de betrouwbare partner van uvex voor hun fietsproducten, maar zij misten de nodige connecties binnen de wintersportbranche. Om een selectief distributienetwerk te behouden en het merkimago te behouden, is het van essentieel belang om zowel in de wintersport- als fietssector met één enkele partner te werken.

TCK Sports Group, opgericht in 1972 als een familiebedrijf en uitgegroeid tot een van de toonaangevende exclusieve distributeurs in de sportwereld, heeft een jarenlange samenwerking met uvex in de wintersportindustrie. Bovendien zijn ze actief in de fietsbranche met andere gerenommeerde merken zoals ORTLIEB en GONSO. Het partnerschap met TCK Sports Group stelt uvex in staat om hun fietsproducten direct op de markt te brengen en een groter bereik in de fietsbranche te realiseren.

Uvex, met een missie om ‘mensen te beschermen’, heeft een geschiedenis van meer dan 90 jaar in het vervaardigen van hoogwaardige beschermingsproducten, waaronder helmen en brillen, voor zowel professionele als recreatieve sporters. Dit partnerschap betekent dat uvex zijn aanwezigheid in de fietsindustrie verder zal versterken, naast hun al sterke positie in de wintersport.

Dit is een belangrijke ontwikkeling voor zowel uvex als TCK Sports Group, die enthousiast uitkijken naar hun gezamenlijke inspanningen om uvex-fietsproducten op de markt te brengen en hun aanwezigheid in de fietsindustrie uit te breiden.

Bron: TCK Sports Group

Uvex Banner
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0