Nieuw van Gazelle: Medeo T10 HMB e-bike

Nieuw van Gazelle: Medeo T10 HMB e-bike

Gazelle presenteert de gloednieuwe Medeo T10 HMB e-bike. Het is een fiets “waar sportiviteit en comfort samenkomen voor moeiteloze ritten. Met het gestroomlijnde frame en de geïntegreerde middenmotor en accu combineert deze e-bike een sportieve uitstraling met uitstekende rijprestaties”, meldt het merk. “De Bosch Performance Line-middenmotor met een maximumkoppel van 75Nm maakt woon-werkritten en vrijetijdstochten eenvoudig, zelfs tegen de wind in of op heuvelachtig terrein. De Bosch Purion 200 op het stuur biedt intuïtieve bediening van de ondersteuning en toont ritinformatie op het kleurendisplay.”

De Medeo T10 HMB biedt niet alleen kracht, maar ook comfort, zegt Gazelle. Met een derailleurversnelling met tien versnellingen en extra brede banden van 62 millimeter op 27,5” wielen filtert deze e-bike oneffenheden uit de weg, terwijl de Suntour-vering trillingen dempt voor een soepele rit.

“Met een traploos verstelbare stuurpen en hydraulische schijfremmen biedt de Medeo T10 HMB optimale controle en veiligheid, ongeacht de omstandigheden.” De fiets is verkrijgbaar in kleuren als pine green en turmeric yellow, vanaf €3.499,-.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0