Nieuw van Isaac Boson: Mineral White endurance fiets

Nieuw van Isaac Boson: Mineral White endurance fiets

Geleen – Ontdek de ware betekenis van snelheid, stijl en ultiem comfort met de nieuwe Boson Mineral White, de nieuwe belichaming van endurance fietsen. Met zijn unieke geometrie onderscheidt de Boson zich als de ultieme endurance fiets, die indrukwekkende prestaties levert op de meest uitdagende parcours. Deze endurance fiets is gehuld in een luxueuze witte kleur, verfraaid met zwarte details. De eigenschappen van de fiets zorgen voor stabiliteit en absorberen trillingen, waardoor je zelfs tijdens de meest veeleisende kasseistroken en epische lange ritten comfortabel in de beugels kunt blijven zitten.

Verbeterde Carbon Tech Dual 30
Het frame is opgebouwd volgens onze verbeterde Advanced Carbon Technologie en heeft daarbij een treksterkte van 30 ton per cm2. Dankzij deze Advanced Carbon Tech Dual 30 is het frame zowel extreem licht als uitzonderlijk stijf, wat resulteert in competitieve topprestaties. Bovendien biedt het frame een zachte demping van de onaangename schokken van oneffen wegen, waardoor nek- en rugpijn tot het verleden behoren. Dit alles is ontworpen met het oog op een ergonomische lichaamshouding.

Verkrijgbaar met nieuwe Shimano groep
De nieuwe Boson Mineral White is onder andere verkrijgbaar met de nieuwe Shimano 105, 12 speed groepset.

Isaac Full integrated System (IFS)
De nieuwe Isaac Boson Mineral White is uitgerust met het innovatieve Isaac Full Integrated System (IFS), dat een 1,5″ straight balhoofdsysteem biedt, wat extra ruimte creëert om kabels en leidingen naadloos te geleiden. Deze kabels zijn volledig geïntegreerd in het nieuwe carbon Isaac Airflow stuur met geïntegreerde stuurpen, resulterend in een strakke cockpit.

Geleverd met Goodyear Eagle
De Boson Mineral White wordt geleverd met de hoogwaardige Goodyear Eagle 28mm Tubeless Ready banden. Deze banden zijn ontworpen met toonaangevende technologieën en bieden allround prestaties en betrouwbaarheid, inclusief uitstekende lekbescherming.

Combineer nu met handgespaakte Fore wielen
Vergroot je fietservaring door de Boson Mineral White te bestellen met handgespaakte Fore wielen. De combinatie van deze Fore wielsets en de gloednieuwe Boson zorgt voor superieure prestaties, dankzij het aerodynamische, stijve en lichte ontwerp van de wielen, want bij ons geldt: ‘prestatie is alles’.

Bron: Boson

isaac-boson-mineral-white-3-1
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0