Nieuw van Pinarello: aerodynamische kleding voor de winter

Nieuw van Pinarello: aerodynamische kleding voor de winter

Pinarello heeft met de introductie van zijn nieuwe winterkledingcollectie de grenzen van aerodynamica, comfort en prestaties verlegd. Deze volledig in Italië vervaardigde collectie biedt een breed scala aan kledingstukken die aan de uiteenlopende behoeften van mannelijke en vrouwelijke fietsers tijdens de wintermaanden voldoen. De nadruk van de kledingstukken ligt op verminderd gewicht, hoge luchtdoorlaatbaarheid en het is uitzonderlijke veelzijdigheid.

Elk kledingstuk, geproduceerd door fietsers voor fietsers, is door een laster uitgesneden om een ergonomische, aerodynamische en comfortabele pasvorm te garanderen. De minimalistische en duurzame ontwerpen zijn gericht op functionaliteit boven ‘versiering’; alles heeft een doel.

De DOGMA winterjas en het shirt bevatten Pinarello’s eigen waterafstotende M-Brain- en TC-stoffen en profiteren ook van een speciale waterafstotende DWR-behandeling. Het DOGMA thermische shirt heeft een compacte, technische en zeer ademende fleecevoering.

De DOGMA thermische bibshorts maken ook gebruik van TC-stoftechnologieën en een DWR-behandeling, en bevatten het hoogwaardige D-Throne 4-laags kussen van Pinarello, vervaardigd van microfiberstof met antibacteriële en hydrofiele eigenschappen voor maximaal comfort en functionaliteit.

Als aanvulling op het assortiment zijn er ook uitgebreide keuzes van uniseks winteraccessoires, waaronder lange en korte ondershirts, thermische arm- en beenwarmers, een nekwarmer, muts, winterhandschoenen en teencovers. Elke accessoire is ontworpen om de winterse fietservaring te verbeteren en zorgt voor comfort en bescherming in koudere omstandigheden.

Pinarello heeft uitgebreid onderzoek gedaan bij de ontwikkeling van de collectie en heeft diverse technologieën geïntegreerd, waaronder M-BRAIN, TC-FABRIC, een fleece gevoerde stof, het “ANTI-WAVE” systeem, een ergonomische snit, een aansluitende kraag en magnetische sluiting.

Meer informatie over de Pinarello wintercollectie is te vinden op pinarello.com.

Bron: Pinarello

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0