Nieuw van Spanninga

partnercontent

Nieuw van Spanninga

Spanninga introduceert een nieuwe toevoeging aan de GLOW serie: een achterlamp met een remhendelfunctie. Ook de innovatieve HALO-serie is nieuw. Dat is een serie achterlichten die vooruitstrevende technologie combineert met een strak design.

GLOW-serie met remhendelfunctie
De nieuwste toevoeging aan de Spanninga GLOW-serie is de GLOW met een ingebouwde remhendelfunctie, die ECE-goedgekeurd is. Wanneer de fietser de remmen bedient, wordt een krachtig lichtsignaal van 40 candela geactiveerd, waardoor zichtbaarheid op opmerkelijke afstanden tot wel 1100 meter wordt gegarandeerd. Deze innovatie is ontwikkeld in samenwerking met internationale experts in het vakgebied, waaronder Tracefy, Massload en Mik. De originele GLOW-achterlicht, eerder bekroond met de Eurobike Award in 2019, en de twee andere versies vertegenwoordigen een aanzienlijke vooruitgang in fietsverlichtingstechnologie. Ze maken gebruik van de baanbrekende Contour Lighting Technology (CLT), geïnspireerd op technieken uit de automotive verlichting, resulterend in een ongekend niveau van lichtverstrooiing. Het design is strak precies en sluit goed aan bij de vorm van de bagagedrager. De lamp is geschikt voor e-bikes en speed pedelecs. Bij de lamp kun je een optionele Z-reflector aanschaffen om de veiligheid te verbeteren.

HALO-serie
Ook de HALO-serie is nieuw van Spanninga. Het bestaat uit een serie innovatieve draag- en spatbordachterlichten. Wat kenmerkt deze serie?

1. Innovatief en modulair ontwerp
De HALO-achterlichten vallen op door hun compacte ontwerp. Ze hebben vloeiende organische lijnen en een geïntegreerde Z-reflector. Of ze nu op een bagagedrager of spatbord zijn gemonteerd, de HALO-serie straalt altijd een consistente en stijlvolle look uit.
2. Krachtige COB LED-technologie
De lampen maken gebruik van krachtige COB LED-technologie, die zichtbaarheid biedt tot 500 meter afstand en de fietsveiligheid aanzienlijk verbetert.
3. Zichtbaarheid
De ronde vorm van de HALO-serie biedt 360 graden zichtbaarheid, waardoor naderend verkeer op een veilige afstand blijft. HALO-lampen leveren helderder, duidelijker en beter zichtbaar licht dan ooit tevoren.
4. Veelzijdigheid
De HALO-serie is verkrijgbaar in verschillende versies die compatibel zijn met dynamo’s, e-bikes en speed pedelecs.
5. Verbeterde functionaliteit
Afhankelijk van de versie biedt de HALO-serie verschillende functionaliteiten, zoals standlicht, remlicht, stoplicht of de nieuwste ingebouwde richtingaanwijzers. Hiervoor kan het licht gecombineerd worden met een draadloze stuurschakelaar.

Speciale HALO-versie met richtingaanwijzers
Exclusief voor de HALO-serie is een versie met ingebouwde richtingaanwijzers. Uitgerust met een draadloze stuurbediening (SW009) die via Bluetooth is verbonden, stelt deze functie fietsers in staat om hun richting aan te geven met een eenvoudige druk op de knop. Deze richtingaanwijzers verbeteren de veiligheid aanzienlijk door bochten duidelijk aan te geven terwijl beide handen aan het stuur blijven. Ze kunnen worden gemonteerd op bagagedragers van 50 mm en zijn compatibel met e-bikes van 6-48VDC. Deze exclusieve HALO-versie is ideaal voor elke fietser die het woon-werkverkeer in stedelijke omgevingen wil verbeteren.

Speciale BR 700 Kentekenplaathouder voor Speed Pedelecs
Spanninga heeft ook een nieuwe kentekenplaathouder: de BR 700. Deze kan gebruikt worden in combinatie met verschillende speed pedelecs achterlichten, waaronder die speciaal zijn ontworpen voor speed pedelecs, zoals de Halo, de Pimento, de Flexio en de Spanninga kentekenplaatverlichting. Dankzij het universele ontwerp is de BR 700 compatibel met kentekenplaten uit verschillende landen, waaronder Zwitserland, Spanje, Luxemburg, Oostenrijk, Duitsland, Nederland, België en Frankrijk.

Bron: Spanninga

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0