Nieuwe Beck-collectie gepresenteerd op FietsDealer Event

Tijdens het FietsDealer Event op 13 en 14 september in Utrecht presenteerde Bike Butler de nieuwe collectie van Beck fietstassen. De nieuwe modellen werden volgens Bike Butler met enthousiasme ontvangen door de aanwezige vakhandel. Nieuwe materialen en toepassingen verdrievoudigen de collectie van de niet-alledaagse fietstassen van het merk.

De verassende kleuren en het materiaalgebruik gecombineerd met het design van de Beck Roll, spreekt een hele nieuwe doelgroep aan, was een van de reacties. Verder is de verwachting dat de sportieve variant, Beck SPRTV, een nieuwe klassieker wordt. De drie subtiele manieren van contrast in de piping zorgen voor een evenwichtige tas met een scherp randje, zegt Bike Butler.

Verder presenteerde Beck de C U S T O M. Een vernieuwend concept waar bij de flap (het uiterlijk van de tas) in een handomdraai veranderd kan worden. Dit nieuwe concept heeft volgens Bike Butler als voordeel voor de winkelier dat hij minder geld en ruimte in voorraad hoeft te investeren. Daarnaast heeft de consument met een kleine uitgave een compleet nieuwe tas.Beck

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0