Nieuwe CEO bij VDW Bikes

Nieuwe CEO bij VDW Bikes

VDW Bikes heeft per 1 november Michiam van den Langenbergh aangesteld als nieuwe CEO. Hiermee volgt hij Kristiaan de Belder op, die het bedrijf maar liefst 33 jaar onder zijn hoede had. Van den Langenbergh is de huidige Managing Director van VDW Lease en Personal Bike Lease.

Met de komst van Michiam Van den Langenbergh wil VDW Bikes nieuwe stappen zetten om zijn positie op de Benelux fietsenmarkt te versterken. Sinds de firma twee jaar geleden werd overgenomen door de Beerens Group zijn al stappen in het groeiproces gezet. Een nieuw bestelsysteem, bijkomende aanwervingen en een uitbreiding van het productgamma zijn slechts enkele van de verwezenlijkingen van de voorbije twee jaar.

Michiam van den Langenbergh blijft ook actief als Managing Director van VDW Lease en Personal Bike Lease, en verankert zich zo verder in de fietsbranche. “Bij VDW Lease en Personal Bike Lease hebben we intussen een heel efficiënte structuur opgezet met een geweldig team, waardoor het  mogelijk is om deze functies perfect met elkaar te combineren.”

Voor Kristiaan De Belder, die gepokt en gemazeld is in de fietsindustrie, komt er zo een eind aan een succesvolle periode van 33 jaar bij VDW Bikes. “Het is tijd voor een rol die zich meer in de schaduw afspeelt. Ik kijk echter met veel voldoening en positieve gevoelens terug op de voorbije jaren. Leveranciers en klanten zijn trouwens nog niet van mij af. Ik zal in de toekomst immers betrokken blijven bij de firma in een meer adviserende rol.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0