Ken Lousberg nieuwe CEO SRAM

Ken Lousberg promoveert tot CEO van SRAM. Lousberg is de laatste 18 maanden werkzaam geweest als COO voor SRAM en volgde Stan Day per 1 januari 2019 op als CEO. Day blijft wel actief als Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Day heeft meer dan 31 jaar leiding gegeven aan SRAM. “Het is een spannende rit geweest,” vertelt Day. “Ik ben heel blij dat Ken zich bij het bedrijf heeft aangesloten. Het is mij duidelijk dat hij de vaardigheden en ervaring heeft die ons naar het volgende niveau kunnen helpen.”

Lousberg studeerde aan Colorado State University, waar hij een diploma behaalde in werktuigbouwkunde. Voordat hij bij SRAM aan de slag ging, was Lousberg werkzaam als voorzitter van Terex Cranes and Utilities. “In de rol van CEO stappen is spannend. Ik voel me zeer vereerd om gevraagd te worden om zo’n groot team aan te sturen in zo’n grote industrie,” aldus Lousberg. “Wij zullen ons focussen op de behoeftes van onze klanten, productinnovatie en het behouden van onze commitment aan ons wereldwijde team en onze partners.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0