Nieuwe fietsbeurs: B2B FESTIVAL

Nieuwe fietsbeurs: B2B FESTIVAL

Op zondag 12 en maandag 13 februari wordt in de Brabanthallen in Den Bosch voor de eerste keer het B2B FESTIVAL georganiseerd. Twee dagen lang komt de fietsbranche bij elkaar in Brabant om kennis te nemen van interessante noviteiten, nieuwe diensten en merken. Fabrikanten en importeurs krijgen alle ruimte om zich te presenteren naar de Nederlandse en Belgische vakhandel.

Op maandag is er een B2B PRAKTIJKDAG, die in het teken staat van workshops en interessante presentaties over onderwerpen die de moderne ondernemer boeien.

Organisator Fietsnieuws.nu: ‘Luisterend naar, en geïnspireerd door, signalen uit de markt is daarom het initiatief genomen om het B2B FESTIVAL te organiseren, met als insteek op een laagdrempelige wijze en in een ongedwongen festivalsfeer het nuttige met het aangename te combineren.’

Er is bewust gekozen voor een 2-daagse opzet, omdat dat dinsdag bij veel evenementen toch al een rustige dag is. Het festival is op zondag geopend van 10:00 tot 19:00 uur en maandag van 10:00 tot 17:00 uur.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0