Nieuwe gezichten bij Trek Benelux

Mario Hendriks

Mario Hendriks is onlangs gestart als nieuwe Customer Care Manager bij Trek Benelux. Met de komst van Mario Hendriks heeft Trek een zeer ervaren Customer Service & Inside Sales manager aangesteld. “Mario koppelt analytische vaardigheden aan people management skills. Zijn grootste motivatie is het kunnen bijdragen aan de persoonlijke groei van zijn teamleden. Met Mario aan boord kunnen we onze Customer Care dienstverlening verder professionaliseren”, aldus Petra de Fluiter, Country Manager Trek Benelux.
Mario heeft internationale teams geleid bij onder andere Johnson Controls en Intergas. Mario Hendriks: ”Ik zie vooral de parallellen van de B2B en B2C aspecten bij Trek waarbij mijn kennis en ervaring goed tot zijn recht zal komen”.

 

Jessica Meyer

Jessica Meyer aangesteld als nieuwe Ascend Country Manager
Met de aanstelling van Jessica Meyer neemt Trek Benelux de volgende stap om Ascend kassasystemen verder te doen groeien in de Benelux. Samen met Tom Knockaert, die de technische installatie blijft doen, vormt ze het team die dealers ondersteunt bij de automatisering van hun bedrijfsvoering. Petra de Fluiter is blij met de komst van Jessica: ”Met haar uitgebreide kennis van de detailhandel spreekt Jessica de taal van de dealer. Zij is hiermee uitstekend in staat om vragen qua bedrijfsvoering van een dealer te vertalen naar oplossingen die Ascend, als bedrijfsinformatie- en kassasysteem, kan bieden.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0