Nieuwe producthighlights Riese & Müller leggen nadruk op dagelijkse mobiliteit

Riese & Müller heeft de producthighlights van 2023 gepresenteerd tijdens de Eurobike in Frankfurt. Met de nieuwe en opnieuw geïntroduceerde producten leggen ze het accent op de transformatie van dagelijkse mobiliteit in landelijke gebieden en steden, met cargo-bikes in alle soorten en maten. Het fietsenmerk presenteert de Multitinker, Transporter en Urban Line en brengt de Packster 70 opnieuw op de markt.

Multitinker
Het eerste product, de Multitinker, is “de slimme vervanger voor de auto in de stad”. Deze bike vervoert twee kinderen, een lading boodschappen of allerhande goederen veilig naar hun bestemming. De kleine en brede wielen van 20 inch zorgen voor een laag zwaartepunt en een stabiel rijgedrag, terwijl de compacte lengte ruimte bespaart. De fiets heeft een smart systeem van Bosch, geïntegreerde frametas, optionele cargo-voordrager en een mogelijkheid voor de bevestiging van een aanhanger.

Packster 70
De Packster 70 is een cargobike voor gezinnen met stabiele EPP-box en optionele volledige vering. In oktober 2021 werd de cargobike op grond van een probleem met de kabelbesturing vrijwillig teruggeroepen. Sindsdien werd het model compleet herzien en verbeterd.

Transporter
De dagelijkse sprint met de kids of een flexibel goederenvervoer in de stad: de Transporter 65 en Transporter 85 zijn alleskunners voor een zorgeloze urban mobiliteit. De flexibel inzetbare family- en cargo-modellen worden met volledig nieuw ontwikkelde opbouwoplossingen en innovatieve accessoires voor het laadoppervlak geleverd.

Urban Line
De Urban Line is onderdeel van een nieuwe generatie van Riese & Müller bikes. De UBN Five met het klassieke vijfhoekige frame en de UBN Seven met aflopende bovenbuis zijn per direct bij de dealer verkrijgbaar. Ze hebben een strakke stel en Connectivity Features.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0