Nieuwe Specialized Allez op de markt

Nieuwe Specialized Allez op de markt

Na vier decennia sinds de introductie van de eerste Specialized Allez, is de nieuwe Allez gepresenteerd.

Specialized over de nieuwe Allez: ‘Hij is de lichtste in zijn klasse en belooft meer vertrouwen, veelzijdigheid en prestaties dan ooit tevoren, voor een groter aantal rijders dan voorheen. Of je nu op zoek bent naar een hoogwaardige aluminium fiets, een fiets wilt voor weekendritten en snel woon-werkverkeer, of als je net begint met fietsen, de Allez is een goede keuze voor prestatiegericht rijden.’

Het frame van premium E5-legering wordt beschreven als licht, snel, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk. De stijfheid-gewichtsverhouding, in combinatie met de all-weather dual-piston schijfremmen.

De geometrie van de Allez is geïnspireerd op de Roubaix-fiets, met een hogere balhoofdbuis en een meer ontspannen balhoofdhoek, waardoor het gewicht van de handen wordt verminderd en de zitbotten worden ondersteund door een Body Geometry-zadel. Dit zou resulteren in een comfortabelere rit.

Specialized over de nieuwe Allez: “Hij is de lichtste in zijn klasse en belooft meer vertrouwen, veelzijdigheid en prestaties dan ooit tevoren, voor een groter aantal rijders dan voorheen. Of je nu op zoek bent naar een hoogwaardige aluminium fiets, een fiets wilt voor weekendritten en snel woon-werkverkeer, of als je net begint met fietsen, de Allez is een goede keuze voor prestatiegericht rijden.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0