Nieuwe Trek schoenen: Comfort en prestatie samengebracht

Trek onthult drie raceschoenen geïntegreerd met exclusieve METNET-technologie.

Trek heeft zijn nieuwste assortiment high-performance raceschoenen gelanceerd, de RSL Knit, RSL Road en Velocis. Deze innovatieve schoenen zijn uitgerust met de METNET-technologie, die een ongekend niveau van comfort en prestaties biedt voor wielrenners van elk niveau.

De METNET-technologie, ontwikkeld in samenwerking met profrenners van Lidl-Trek, biedt een flexibel ontwerp dat zich aanpast aan de voetbewegingen, waardoor veelvoorkomende fietsongemakken zoals slapende of tintelende voeten worden verminderd. Dit resulteert in verbeterde prestaties gedurende de hele rit.

De RSL Knit, een futuristische raceschoen, biedt een nauwsluitende pasvorm en comfort dankzij het speciaal ontworpen gebreide bovenwerk, METNET-comfortzones, BOA Li2 draaiknoppen en een 100% OCLV Carbon zool. De RSL Road en Velocis, beide gebouwd met vergelijkbare geavanceerde technologie, bieden respectievelijk een klassiek synthetisch bovenwerk en een OCLV Carbon-composiet zool.

Naast de nieuwe schoenen introduceert Trek ook de BioDynamic inlegzolen, die een verbeterde hielgrip en pasvorm bieden, samen met duurzame materialen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0