Nieuwste FLYER e-MTB: Uproc X

FLYER onthult de nieuwe FLYER Uproc X, een allmountain e-mountainbike die kracht en wendbaarheid bundelt voor bergavonturen. Met de krachtigste Bosch-motor en een accucapaciteit tot 750 Wh is de Uproc X ideaal voor lange tochten. Dankzij het geoptimaliseerde 150 mm-chassis en uitgebalanceerde geometrie excelleert hij zowel in beklimmingen als afdalingen, geschikt voor zowel ervaren als beginnende fietsers.

De Uproc X, met zijn Mullet-concept, combineert een 29-inch voorwiel met een 27,5-inch achterwiel voor dynamische wendbaarheid en intuïtief rijgedrag. Het carbon frame zorgt voor stabiliteit bij elke snelheid, terwijl de geïntegreerde controller en 750 Wh-accu eenvoudige bediening en lange ritten mogelijk maken. Optioneel kan de accucapaciteit worden uitgebreid tot 1000 Wh met een extra PowerMore-accu.

Naast deze prestaties biedt de Uproc X tal van extra functies, waaronder GPS Connect, diefstalbeveiliging, verlichtingsinterface, multi-tool en meer. Verkrijgbaar in vier modelvarianten vanaf €5.999,00, met een sportief design in Deep Purple Gloss en White Ceramic Gloss, kan de fiets ook worden beschermd met beschermfolies van RideWrap voor langdurige glans.

Bron: FLYER

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0