No-nonsense tracker van Bypoint voor opsporing gestolen fietsen

No-nonsense tracker van Bypoint voor opsporing gestolen fietsen

“Diefstal van kostbare e-bikes is een groeiend probleem, vaak gepleegd door georganiseerde bendes uit het buitenland,” zegt Bypoint. Daarom heeft Bypoint nu verdere stappen gezet op het gebied van fietsveiligheid met de introductie van de Bypoint Tag Smart. Het standalone opsporingssysteem voldoet bij de lancering aan het Kiwa SCM-keuringsvoorschrift voor elektronische beveiligingssystemen voor tweewielers.

Het systeem, ontwikkeld in samenwerking met BouwTag, is klein en werkt zonder aansluiting op de voeding van een e-bike. De interne batterij gaat vijf jaar mee. Met het LoRa-netwerk kunnen bevoegde opsporingsdiensten nauwkeurig de locatie van de fiets volgen.

De adviesprijs van de Bypoint Tag Smart is €199,95, inclusief een jaar licentiekosten voor de simkaart. “Voor fietsspeciaalzaken biedt het aantrekkelijke marges”, zegt Bypoint. “Het is nu te pre-orderen via Bypoint en Pendlr, met levering vanaf medio april.” Bypoint ondersteunt dealers met handleidingen, video’s en accountmanagerbezoeken.

Bron: Bypoint

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0