Nominaties Fiets Innovatie Awards 2020 bekend

De nominaties voor de Fiets Innovatie Awards 2020 zijn geselecteerd. In totaal zijn dit jaar 19 inzendingen door de jury beoordeeld, waaruit uiteindelijk 6 nominaties zijn geselecteerd. Op 28 februari worden de FIA’s 2020 uitgereikt tijdens de opening van de fietsbeurzen Bike MOTION en E-bike Xperience in de Jaarbeurs in Utrecht.

De genomineerden voor de Fiets Innovatie Awards 2020:

AGU – Fizik Antares Versus Evo 00 Adaptive
Het Antares Versus Evo 00 Adaptive zadel is het eerste in een nieuwe reeks hoogwaardige fietszadels van het merk Fizik die uitblinken in krachtoverbrenging, schokdemping, stabiliteit en comfort.

Cycling Sports Group – Cannondale Wheel Sensor en APP
De Cannondale wielsensor is een zeer nauwkeurige wielsensor die snelheid, afstand en tijd registreert bij beweging, zonder op knoppen te hoeven drukken.

Ere Research – ERE Research Genus CC 145 Saddle
Met het Comfort Trigger system kan de berijder door middel van een pal onder het zadel drie standen van comfort van het zadel instellen.

Hesling – Alvaro spatbord
Met het Alvaro spatbord is het Hesling gelukt de kabels met eenvoudige clips onder het spatbord vast te zetten. De positie voor kabeldoorvoer kan exact bepaald worden, op elke willekeurige plek in het spatbord. Dit zorgt voor een cleane afwerking van de kabels en een perfecte boog van het spatbord.

Juncker – Saris Motion Platform 1 (MP1)
Met dit Motion Platform 1 (MP1) van het Amerikaanse merk Saris breng je het dynamische fietsgevoel van buiten naar je indoor trainingen. Door middel van het innovatieve onderstel beweegt het platform met je bewegingen mee, zodat ‘doof’ gevoel in je contactpunten met je fiets tot een minimum worden beperkt.

Trek Benelux – Bontrager WaveCel
WaveCel is een veiligheidstechnologie voor het materiaal dat gebruikt wordt in helmen en exclusief beschikbaar voor deze Bontrager-helmen.

De producten worden door een deskundige en onafhankelijke jury beoordeeld. De vakjury bestaat uit experts van de redacties van Tweewieler, NieuwsFiets.nu, Fiets en ANWB Media, een ervaringsdeskundige, een ontwerper en RAI Vereniging. Voor de beoordeling van de inzendingen kijkt de jury naar – technische – vernieuwing. Zij richt zich daarbij op totaal nieuwe producten, vernieuwde producten, nieuwe werkingen of effecten en een combinatie van producten die tot een nieuw resultaat leiden.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0