Nutcase viert 10-jarig bestaan op Eurobike

NutcaseNutcase viert tijdens de Eurobike zijn tiende verjaardag. Op haar festivalstand introduceert het merk twee nieuwe helmseries en verschillende nieuwe designs van de bekroonde Street Gen3-helmen voor volwassenen en tieners, evenals de Little Nutty-helmen speciaal voor kinderen. Nutcase-oprichters Michael Morrow en Miriam Berman zijn op woensdag 31 augustus  aanwezig om alle genodigden met een feestelijke verjaardagstaart te verwelkomen.

De Metroride MIPS-serie beleeft tijdens het festival een wereldpremière. De ultralichte Metroride helm zal vanaf volgend jaar ook beschikbaar zijn met de MIPS-technologie. MIPS is een extra schelp binnenin de helm die los van de helm kan draaien en zo de overdracht van de impact naar de hersenen kan minimaliseren. De Metroride zal vanaf 2017 in twee maten worden aangeboden: naast de bestaande 55-59cm is dat de versie van 59-62cm. Ook de multisport-helm The Zone wordt tijdens de Eurobike geïntroduceerd. En voor de snelgroeiende groep e-bikers brengt Nutcase de nieuwe Tracer-serie. De sportief ontworpen helm is zeer licht, biedt een nog betere hoofdbescherming en zit vol innovatieve functies. Voor de Little Nutty-helmen zijn er vijf nieuwe ontwerpen.

Verder presenteert Nutcase tijdens de Eurobike de winnaars van de internationale helmontwerpwedstrijd Nutcase Unframed. Het winnende ontwerp komt volgend jaar als limited edition Nutcase-helm in de winkels.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0