NuVinci breidt team uit

NuVinci Cycling heeft opnieuw haar sales- en marketingteam versterkt met nog twee ervaren senior managers. Bij het team voegen zich Billy van den Ende, directeur Sales, en Niels van der Steen, Retail Marketing Manager.

Voordat van den Ende begon bij NuVinci Cycling, was hij verantwoordelijk voor het volgens het direct-to-customer-principe werkende fietsenmerk Canyon Bicycles in de Benelux. Daarvoor werkte hij op het Europese hoofdkantoor van Google in Dublin. “De gigantische groei op het gebied van stedelijke mobiliteit biedt buitengewoon interessante mogelijkheden voor hightech bedrijven zoals Fallbrook”, aldus Billy. “Ik zie ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan het succes van de technologie die NuVinci op het gebied van fietsen levert. Onze plannen om nu nieuwe marktsegmenten aan te boren, zoals commerciële fietsen en meer sportieve toepassingen, geven mij erg veel vertrouwen in de toekomst van onze onderneming voor de lange termijn.”

Niels van der Steen heeft uitgebreide ervaring op het gebied van sales en marketing in de fietsen- en sportbranche, die is opgedaan bij Shimano Europe en Puma. In de afgelopen drie jaar was hij verantwoordelijk voor Global Sales en Trade Marketing bij Science in Sport.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0