OFFICINE MATTIO werkt samen met UCI Continental BePink vrouwenploeg

OFFICINE MATTIO werkt samen met UCI Continental BePink vrouwenploeg

Officine Mattio, het fietsmerk uit Cuneo, heeft aangekondigd dat het een technische samenwerking aangaat met het UCI Continental BePink damesteam voor het jaar 2024. Dit is een historische stap voor Officine Mattio, dat voor het eerst een team uit het UCI-circuit ondersteunt.

Het bedrijf zal het BePink-team voorzien van hun fiets, de Lemma RT, tijdens trainingen en wedstrijden gedurende het seizoen. De Lemma RT, is een model van Officine Mattio, dat wordt gekenmerkt door een glamoureuze stijl en wordt speciaal aangepast voor het vrouwenteam, aldus Officine Mattio.

Giovanni Monge Roffarello, CEO van Officine Mattio, benadrukt de betekenis van deze samenwerking en noemt het een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. Walter Zini, Team Manager van BePink, deelt het enthousiasme en ziet uit naar de voordelen van het gebruik van de fiets van Officine Mattio in het komende seizoen

Het eerste evenement waarin het BePink-team zijn nieuwe uitrusting zal tonen, is de Women Cycling Pro Costa de Almería in Spanje, gepland op 28 januari 2024.

Bron: Vitamina C

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0