Olaf Scholz zal IAA MOBILITY 2023 inhuldigen

Olaf Scholz zal IAA MOBILITY 2023 inhuldigen

De IAA MOBILITY 2023 van 5 t/m 10 september in München wordt ingehuldigd door de bondskanselier van de Bondsrepubliek Duitsland, Olaf Scholz. De deelname van andere politieke vertegenwoordigers op hoog niveau, als onderdeel van de IAA-conferentie, wordt verwacht.

In 2021 vestigde IAA MOBILITY zich als het leidende wereldwijde platform voor mobiliteit, duurzaamheid en technologie. De deelname van 744 exposanten en meer dan 400.000 bezoekers bewijst hoe succesvol de laatste IAA MOBILITY was.

IAA MOBILITY 2023 zal alle facetten van mobiliteit behandelen en een overkoepelend platform bieden voor duurzame mobiliteit. Verschillende fietsfabrikanten zoals Brose eBikes zullen opnieuw deelnemen aan de IAA Mobility. Fabrikanten van micromobiliteit zoals myStromer, energieleveranciers en accufabrikanten zoals EnBW, CATL of Farasis Energy maken ook deel uit van het programma.

IAA MOBILITY 2023 in München zal worden geoptimaliseerd met verbeterde platforms om bezoekers beter te voorzien van informatie. De Open Space in het centrum van München zal zich richten op B2C-publiek de IAA-top zal worden opgezet als een B2B-platform.

De IAA-top is niet alleen een ontmoetingsplaats voor relevante actoren uit verschillende sectoren, maar ook de plek voor discussies tussen belanghebbenden, politici, ngo’s en steden en gemeenten. In het “Citizens Lab” in Open Space, in het centrum van München, zal ook een debat plaatsvinden over duurzame concepten van toekomstige mobiliteit. In het “Citizens Lab” is iedereen welkom om mee te praten.

Foto: IAA MOBILITY

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0