Ook Belgische Fiets en Wandelbeurs krijgt e-bike experience

e-challenge VlaanderenIn navolging van de Nederlandse editie wordt ook de Belgische Fiets en Wandelbeurs volgend jaar uitgebreid met een gedeelte voor e-bikes. Samen met het bergsportevent Mount Expo en de nieuwe e-bike Challenge groeit de Fiets en Wandelbeurs in Flanders Expo Gent uit tot een totaalevenement, Hicle Outdoor.

e-bike Challenge is een initiatief van Holcus Buiten, dat ook de Fiets en Wandelbeurs organiseert. Het nieuwe event draait helemaal om het testen en vergelijken van e-bikes op uitdagende fietsparcoursen. In Flanders Expo behouden de drie evenementen hun eigen opzet en uitstraling. Ook voeren ze een afzonderlijke promotiecampagne richting hun doelgroep. Een ticket voor een van de events, geeft gratis toegang tot de twee andere.

De verwachtingen voor e-bike Challenge zijn hooggespannen. “België is een echte groeimarkt op e-bikegebied”, zegt Nick Roodenburg, eventmanager van e-bike Challenge. “En heel belangrijk voor de consument is dat hij of zij elektrische fietsen met elkaar kan vergelijken en uitproberen. In Flanders Expo is dat mogelijk op een groot indoor fietsparcours en een apart parcours voor speed pedelecs, zonder hinder van regen of kou.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0