Oproep voor tegenactie e-bike verkoop MediaMarkt

FietsverdaHet nieuws dat bij MediaMarkt in Groningen e-bikes van onder andere Gazelle en Giant verkocht worden, heeft Karina Zijnge van Fietsverda Groningen geïnspireerd tot een ludieke tegenactie, waarvoor zij samenwerking van collega ondernemers zoekt.

Zijnge wil, in samenwerking met minimaal honderd collega dealers, een gratis televisie weg geven bij de aanschaf van een e-bike. “Er is aardig wat ophef over MediaMarkt en hun fietsenafdeling onder de collega’s. Ik heb wel een leuk idee: een ‘We zijn toch niet gek!’-actie en dan in de hele maand mei gratis een televisie cadeau geven bij de aanschaf van een e-bike”, oppert Zijnge. “Als we dat nou landelijk doen met honderd of meer tweewielerdetaillisten en gezamenlijk die televisies inkopen, dan kunnen we vast wel wat leuks regelen.”

Zijnge wil de inkoop wel op zich nemen, maar wil graag in contact komen met fietsenmakers, die zich bij deze actie willen aansluiten. “Per fiets pakken we er dan bijvoorbeeld 15 euro tussenuit voor marketing, en 5 euro voor de organisatie. Met het inkoopvoordeel, een beetje marge van de ondernemer en klein beetje korting van leveranciers, moeten we een heel eind kunnen komen”, aldus Zijnge.

Ondernemers, die willen aanhaken bij deze ludieke tegenactie, kunnen contact opnemen met Karina Zijnge via actie@fietsverda.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0