Orbea zet in op cross-channel

orbeaOrbea heeft een site gebouwd, waarop accessoires en fietsen zijn te bestellen. De site staat het exclusieve netwerk van Orbea tweewielerspecialisten bij om aansluiting met de (Europese) markt te houden. Naast een eenvoudig bestelsysteem bevat de site ook volop productinformatie.

Naast de virtuele wereld is ook de productiefaciliteit in het Spaanse Baskenland aangepast, zodat custom-orders snel kunnen worden geleverd. Naast efficiënt produceren is het beheersen van een goede onderdelenstroom cruciaal zodat de levering van fietsen volgens planning verloopt. Voorraadvorming in het distributiekanaal wordt hiermee voorkomen. Voor haar standaard fietsen houdt Orbea continu een basis voorraad aan. Deze modellen hebben een levertijd van twee tot vier dagen. Voor My Orbea (MyO) bikes wordt een levertijd van vier weken gehanteerd.

Orbea levert ‘af fabriek’ door heel Europa. Om haar dealers in Nederland bij te staan is een Orbea verkoop- en servicesteunpunt ingericht te Heino. Contactpersoon is Rutger ter Laak.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0