‘OutDoor Friedrichshafen goed bezocht’

Bijna 22.000 vakhandelaren uit 85 landen kwamen naar de 22e editie van OutDoor in Friedrichshafen. Dat aantal is nagenoeg gelijk aan de voorgaande editie. Volgens de organisatie wordt daarmee het belang onderstreept om ook in het huidige economische klimaat een vakbeurs te organiseren. In totaal presteerden 940 exposanten uit 41 landen de nieuwste outdoor producten en innovaties. Van waterdichte slaapzakken tot ultra-lichtgewicht functionele kleding, luxe tenten en verwarmde handschoenen.

“Er hing een goede, positieve sfeer op de beurs”, zegt Mark Held, general manager van de European Outdoor Group. “In een tijd waarin concurrentie intenser is dan ooit tevoren, zie je dat zowel exposanten als bezoekers hard werken aan nieuwe trends en het introduceren van nieuwe, relevante producten in een ​​snel evoluerende markt.”

Volgens de bezoekersenquête ziet 48 procent van de bezoekers dat de economische situatie van de outdoor-industrie verbetert, terwijl 39 procent aangeeft dat het gelijk blijft. 88 procent van de bezoekers gaf aan dat ze van plan zijn om volgend jaar de 23ste OutDoor te bezoeken. Deze is gepland van 13 juli tot 16 juli 2016.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0